Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Kadeřnictví Veltrusyhttps://www.kadernictviveltrusy.czVeltrusy, kadeřnictví Veltrusy, stříhání, kadeřník, lóreal, dámské stříhání, panské stříhání,
english1to1 - výuka angličtinyhttps://www.english1to1.czSPEAKING IS EASY - obecná a obchodní angličtina, konverzace, děti, maturanti, Cambridge zkoušky.

Jiný náhled na věc


 

Někdy je dobré začít dělat věci jinak a pohlížet na ně z jiného prostoru a z jiného úhlu pohledu. Říkáte si co to tady ta holka plácá? Jak jinak pohlížet na věci? Přece to je tak jak to je a někdo to takhle rozhodl a zadal. To přece karma a nebo osud a ještě lepší je štěstěna nebo smůla co se mi lepí na paty....

 

Ne, takhle to bohužel není a ujišťuji Vás, že je to sakra nepohodlný si to přiznat a říct si všechno si tvořím sama, ať vědomě či nevědomě a není to ani smolný den ani leprikoni nebo osud čí boží vůle. Někdy holt musíme vzít ty otěže svého života postavit se k ním čelem a říct si: Jo řídím svůj život, tvořím ho a všechno co teď tady v tom životě mám nebo nemám je moje tvorba. No jasný, hezký kecy, co tady píšeš, ale já opravdu za to nemůžu a měl jsem to v životě těžký... a začnete omílat další příběh, obhajovaní a výmluvy proč to tak je a jak jste oběť. A víte co máte pravdu jste oběť své vlastní tvorby a buď tvoříte velkolepý život plný báječných věcí a nebo tvoříte sračky a oboje se počítá. Prostě to uznejte, že jste supertvůrce.

 

A jak to mám změnit ptáte se?

 

Co takhle zkusit se dívat na věci z jiného pohledu? Uznat co o té situaci víte, jak jste jí vytvořili a vy to víte jak jste tam kde jste, jen občas radši obelháváme sami sebe, aby jsme se na to nemuseli podívat. Jak říká Gary Douglas buďte brutálně upřímní sami k sobě a lžete všem ostatním. Pozor to samozřejmě neznamená, že se z Vás všech stanou chroničtí lháři. Prostě někdy víte, že něco nefunguje. Uznejte to vědomí a pak se můžete začít ptát: Jak to můžu změnit? Jakou energií mám být, aby to pro mě začalo fungovat? A věřte mi nebo ne, energie se začne měnit.

 

Co dalšího tady je možné? Jaké možnosti tady mám jaké jsem dosud nezvážil? Ptejte se, otázka nám vždy otevírá prostor. 

Tvorba webových stránek na WebSnadno | Nahlásit obsah